Thuis

CHLB Enterprise Mask Manufacturer Co.,LTD. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China CHLB Enterprise Mask Manufacturer Co.,LTD. certificaten
China CHLB Enterprise Mask Manufacturer Co.,LTD. certificaten
Klantenoverzichten
In dit huis kan kopen is werkelijk gelukkig, kan de luchtdoordringbaarheid ook, geen geur, redelijke prijs zijn, de verkoper danken! Ik hoop de epidemie snel zal overgaan. Tijdens een speciale periode, is de prijs zeer nauwgezet.

—— Grischa Pietsch

Dit kn95-masker heeft een zeer goed antistofeffect, kan stof effectief isoleren, heeft een zeer sterk ventilatieeffect, en heeft een zeer goede elasticiteit. Het kan niet gemakkelijk worden gebroken door om het even welke te trekken. Het masker kan bacteriën effectief en redelijk verhinderen de neusholte in te gaan. De antinevel en het antistofeffect zijn nog zeer goed.

—— Shatty Bhuva

Vergeleken met de fysieke supermarkt, is het geschikter online te gaan, en de kwaliteit is de gewaarborgde en naverkoopdienst. De goederen worden geleverd snel en huis. De kwaliteit van de goederen is niet bang van vervalst.

—— Ziel Lense

 • lopende band

  wij die de landruimte van sqm 26000 behandelen met productiegebied van sqm 5000 met een standaardiso-Klasse 10 clean-room ETO sterilisatiecentrum, hebben 50 productielijnen op persoonlijk beschermend product, beschikbare kleding en medische wegwerpproducten.

   

   

  Ons gebied van de verwerkingsworkshop is 5000 vierkante meter: kunstmatig elektronisch het naaien 50 materiaal, 20 volledig automatisch maskermateriaal., volledig automatisch het verwarmen 30 materiaal op hoge temperatuur en vacuümmateriaal 5.

   

  De workshop van de grondstoffenproductie: Het materiaal van de de grondstoffenproductie van SBPP, het materiaal van de de grondstoffenproductie van SMS/SMMS.

   

  Onze verpakkingsworkshop heeft vijf 5 vacuümmateriaal.

   

  Gebeëindigd pakhuis: 300 planken, 2 forklifts

   

  CHLB Enterprise Mask Manufacturer Co.,LTD. fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  Wij bieden OEM/ODM de dienst voor al onze klanten aan.

   

  Als ons grootste marktaandeel, verlenen wij producten en de diensten voor de een paar openbare ziekenhuizen in Zuid-Amerika.

   

  Hoewel het Midden-Oosten, Noordamerikaans marktaandeel niet groot is, hebben wij samenwerking op lange termijn met een paar partners.

   

  Wij kunnen allerlei producten door OEM en OBM verstrekken.

   

  CHLB Enterprise Mask Manufacturer Co.,LTD. fabriek productielijn 0

  CHLB Enterprise Mask Manufacturer Co.,LTD. fabriek productielijn 1

 • R & D

  Wij nemen de waarden van eerlijkheid, verantwoordelijkheid en professionalisme in de ontwikkeling van onze producten op evenals de interactie met onze klanten om ons levensvatbaarheid op lange termijn en succes te ondersteunen. Onze oprechte verhoudingen met onze klanten komt uit betekenis van verantwoordelijkheid naar het bereiken van de hoogste niveaus van kwaliteit in de industrie zo belangrijk voor de maatschappij voort. In Pluscare die wij zal blijven om aan die norm door R&D, innovatie en kwaliteit voldoen aangezien wij constant ernaar streven om de industrie in de toekomst te duwen.

   

  Op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, communiceren wij actief met onze klanten. Verbeter en verbeter het product.

   

  1, op 2014, volgens koppelt van de Zuidamerikaanse markt terug, verbeterden wij de kleding van de patiënt van anorectal verrichting, die niet alleen de privacy van patiënten in gebruik hield, maar ook verminderden de pijn van patiënten toen zij weg droegen. Het is goed - ontvangen door de overheidsklanten geweest.

   

  2.On 2015, begonnen wij tandbeschermingsproducten te ontwikkelen. Een masker dat comfortabeler zijn en het vertroebelen het effect zijn beter voor tandartsen om tandchirurgie uit te voeren. Het heeft significante verbeteringen in antimisteffect en lens r.i. gemaakt. De tandartsen niet voelen duizelig wanneer zij het lange tijd dragen. Deze technologie is voor nationaal octrooi van toepassing geweest.

   

  3, op 2015, voor de beschikbare beschermende kledingsproducten, hebben wij de achterstoffen voor de behoeften van de midden en high-end klanten verbeterd, omdat de mensen dergelijke beschermende kledingsbehoefte dragen om heel wat tijd in openluchtverontreinigingsplaatsen te besteden, en de mensen die en zweet heet zullen voelen wanneer zij meer zenuwen op de rug hebben. Zo gebruiken wij de achtermaterialen met in te ademen en zachte beschermende materialen. Het comfort wordt zeer verhoogd.

   

  4. In 2016-2017, voerden wij een uitwisselingsactiviteit voor het Ziekenhuis van de kinderen in Canada uit. Wij kozen materialen en grootte voor de verrichting en de behandeling van kinderen, en maakten beschermende producten voor kinderen, kinderen en adolescenten.

   

  5. Momenteel die, hebben wij testverslag over de grondstoffen uitgebracht in elke partij worden gebruikt. Om de veiligheid van het product, welkome klanten te verzekeren om toegang te vragen.

Contactgegevens
CHLB Enterprise Mask Manufacturer Co.,LTD.

Contactpersoon: Mrs. May

Tel.: 86-0757-81803923

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Vraag een offerte aan
Privacy Policy China Goed Kwaliteit Beschikbaar niet Geweven Gezichtsmasker Leverancier. © 2020 - 2021 gzmasks.com. All Rights Reserved.